Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasındaki Trafik Tescil, Denetleme ve Pasaport Büro Amirliğindeki hizmetlerin hızlandırılması için şehit yakınlarına, gazilere ve 65 yaş üstü vatandaşlara öncelik tanınacağı bildirildi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü binasındaki Trafik Tescil ve Denetleme ve Pasaport Büro Amirliği katına şehit yakınlarının, gazilerin ve yaşlıların hizmetlerden öncelikli olarak faydalanması için afişler yerleştirildi.

        Afişlerde, "Şehit yakınları, gazilerimiz ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın iş ve işlemleri öncelikli olarak yerine getirilecektir, Her türlü ihbar, şikayet ve önerileriniz için ihbar hattımız hizmetinizde, Çekip… Gönderin…Yakalayalım, Paylaşımlarınız bizzat Emniyet Müdürü tarafından değerlendirilecektir" bilgilerine yer verildi.

        - Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu açılışı yapıldı

        Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunun, 2016- 2017 eğitim öğretim yılında yeni binasında başlaması dolayısıyla okulun açılışı yapıldı.

        Programa, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Yeşilyurt Jandarma Karakol Komutanı Osman Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İl Şube Müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Kaymakam Akbıyık, imam hatip okullarının önemine değinerek, okulun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ise, okulların ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini, bölgenin öğretmen ihtiyacının karşılanması konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye okula katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Okul Müdürü Alaattin Gülmez de, okulda yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgi verdi, katkısı olanlara teşekkür etti.

        Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından okul ilahi korosunun ilahi dinletisi gerçekleştirildi, dua edildi.

        Kaymakam Akbıyık, Belediye Başkanı Püsküllü'ye teşekkür plaketi takdim etti.

        Programın sonunda misafirlere aşure ikram edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler