Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Demirözü ilçesine bağlı Otlukbeli Köyünü ziyaret etti.

        Köy Muhtarı Ali Kurt'tan köyle ilgili bilgi alan Vali Ustaoğlu, daha sonra cemevi yapılması planlanan eski okul binasını inceledi.

        Ustaoğlu, Bayburt'ta ilk göreve başladığında Otlukbeli Muhtarının kendisini köye davet ettiğini, ancak yoğun iş temposu nedeniyle ziyareti yeni gerçekleştirebildiğini söyledi.

        Devlet olarak her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Ustaoğlu, "Her bakımdan devletimiz çok güçlü. Vatandaşlarımızın ihtiyaç, istek ve talepleri doğrultusunda bu ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

        Ustaoğlu'na köy ziyaretinde, Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, İl Defterdarı Davut Karadağ ve İl Göç İdaresi Müdürü Hüsnü Yağmur eşlek etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler