Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen otomobil fuarında, modifiye araçların drift gösterisi büyük ilgi gördü.

        Kemer Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesinin destekleriyle Kemer Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, çok sayıda klasik ve modifiye edilmiş otomobil yer aldı.

        Özellikle modifiyeli otomobillere vatandaşlar ve turistler, büyük ilgi gösterdi. Fuarın ilk gününde, modifiye edilmiş araçlarla drift gösterisi yapıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gösteriyi çok sayıda kişi izledi.

        Kemer Ralli Alanı'na kurulan parkurda özel yapılan go kart aracıyla da gösteri sunuldu. Otomobil tutkunları bazı otomobillerin yanında fotoğraf çektirdi.

        Kemer Motor Sporları Kulübü Başkanı Serdar Honamlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yıl aradan sonra otomobil tutkunlarıyla beraber olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

        Etkinliği daha önceki yıllarda "otomobil buluşması" olarak yaptıklarını ancak yoğun talep üzerine otomobil fuarı olarak değiştirdiklerini belirten Honamlı, bu yılki etkinlikte drift otomobilleri getirdiklerini vurguladı.

        Fuar kapsamında konser de düzenleneceğini ifade eden Honamlı, otomobil fuarına yaklaşık bin otomobil ve 7 bin civarında seyirci beklediklerini anlattı.

        Fuar, yarın gerçekleştirilecek gösterilerin ardından sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler