Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Çat Belediyesi muharrem ayı etkinlikleri kapsamında ilçe sakinlerine aşure dağıttı.

        Çat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, muharrem ayı dolayısıyla ilçenin dört ayrı yerinde vatandaşlara aşure dağıtıldığı belirtildi.

        Aşure günü dolayısıyla ilçe meydanı ve ilçedeki camilerde halka aşure dağıtıldığı ifade edilen açıklamada, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın şu ifadelerine yer verildi:

        "Muharrem ayı, İslam tarihi çerçevesinde birbirinden önemli olayların cereyan ettiği ve mukaddes sayılan 4 aydan birisi. Muharrem ayı; paylaşmak demektir, şükretmek demektir, bereket demektir, feyz demektir. Bunun için biz bugün bütün halkımızın ulaşabileceği bir şekilde aşure dağıtımı yaptık. Biz paylaşmaya devam edeceğiz. Bu bizimin en önemli görevimizdir. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızın aşure günü kutlu olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler