Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de yapılan Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, açılış törenin saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladığı belirtildi.

        Albayrak törende yaptığı açıklamada, Çerkezköy'ün Tekirdağ için önemli bir yerleşim yeri olduğunu bildirdi.

        Eğitimin insan için çok önemli olduğunu ifade eden Albayrak şunları kaydetti:

        " Eğitim ve insana verilen değeri ilke edinen Büyükşehir Belediyemiz, Türkiye'de yapılmayanı yaparak 11 İlçeye 11 Okul Projesi'nde sona gelmek üzeredir. Biz her zaman aydınlık yarınlar için eğitim ve eğitime destek veren herkesin yanında olacağız. Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

        - Çerkezköy Kanalizasyon Terfi Merkezi'nin temeli atıldı

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) düzenlediği Çerkezköy Kanalizasyon Terfi Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Albayrak Çerkezköy kanalizasyon inşaatında önemli bir adım atıldığını söyledi.

        Çerkezköy'ün sanayileşmesiyle ihtiyaçlarının da arttığını ifade eden Albyarak, şunları kaydetti:

        "Sanayileşme ve buna bağlı olarak artan nüfus Çerkezköy ilçemizde birçok ihtiyacı da beraberinde getirmiştir. Alt yapı bu ihtiyaçların başında gelmektedir. Alt yapı eksikliği maalesef çevremiz, su kaynaklarımız için büyük tehdit oluşturmaktadır. Temelini attığımız Çerkezköy Kanalizasyon Terfi Merkezi ile Çerkezköy ve Kızılpınar mahalleleri için yıllardır süre gelen bir sorunun çözümü için tarihi bir adım atılmıştır. Tesisin herkese hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler