Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Erdi Parkan, yönetici asistanlığı kursu açılacağını bildirdi.

        Parkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetici asistanlığı kursu için başvuruların başladığını söyledi.

        Kursa katılmak isteyen adayların merkeze başvuru yapabileceğini ifade eden Parkan, kursta eğitimlerin 1 Kasım- 20 Ocak tarihlerinde yapılacağını ve 344 saat sürecek kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin, fabrikalarda yönetici asistanı olarak görev alabileceğini belirtti.

        - Servis şoförleri bilgilendirildi

        Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğünce öğrenci servis şoförleri ve rehber personele yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Baş Polis Erkan Madenci, Trafik Tescil Büro Memuru Mehmet Balta tarafından, servis araçlarında uyulması gereken kurallarla ilgili bilgi verildi.

        Toplantıya, belediye zabıta ekipleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler