Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir villadan hırsızlık yaptığı ve üç motosiklet çaldığı belirlenen Ş.K. (21), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Beldibi Mahallesi Seki mevkinde bir villadan iki adet dizüstü bilgisayar ve bir tablet çalındı. Öte yandan aynı mahallede, üç ayrı evin bahçesinde park halinde bulunan bir adet elektrikli bisiklet ve iki adet motosikletin çalındığı ihbarı yapıldı.

        Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Ş.K'yi gözaltına altına aldı. Sicil taramasında 64 ev ve iş yeri hırsızlığından kaydı bulunduğu tespit edilen ve suçlamaları kabul etmeyen Ş.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine çıkarıldı.

        Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Ş.K'nin çaldığı elektrikli bisiklet ve 2 motorsiklet, sahiplerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler