Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kepez ilçesindeki Yeni Mahalle ve Şafak Mahallesi'nin, 2017 yılında doğalgaz imkanına kavuşacağı bildirildi.

        Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu ile Yeni Mahalle ve Şafak Mahhelisi'ni ziyaret etti.

        Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, gaz dağıtım şirketi Enerya ile 2017'de ilçede yapılacak doğalgaz yatırımlarını görüşmek için toplantı yapıldığını ve toplantıda önümüzdeki yıl Yeni Mahalle ve Şafak Mahallesi'ne doğalgaz hattı yapılmasının kararlaştırıldığını kaydetti.

        Göreve geldiği günden bugüne ilçede 16 mahalleye doğalgaz getirdiklerini belirten Tütüncü, "Bu mahallelerimizde döşediğimiz doğalgaz boru hattının uzunluğu yaklaşık 300 kilometre. Şu an itibariyle Kepez'de 61 bin konuta fiilen doğalgaz gelmiş durumda. Yoğun bir nüfusun bulunduğu bu iki mahallemizin yaşayanlarının doğalgaz talebi vardı. Bu talebi yerine getirelim istedik. Batıda Şafak, merkezde ise Yeni Mahallemize doğalgazı 2017'de getiriyoruz." diye konuştu.

        AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de Kepez'de 17 mahallede doğalgaz olmasının muazzam bir başarı olduğunu dile getirerek, "Başkanımızın çalışmalarını yakından ve hayranlıkla takip ediyorum. Ekibiyle birlikte büyük bir gayretle, azimle ve bitmeyen bir enerjiyle çalışıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler