Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Fatih Yamak,"İlk iki haftada aldığımız galibiyetlerle lige iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz sezon sonuna kadar başarılı grafiğimizi sürdürmek." dedi.

        Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci haftasında dün deplasmanda karşılaştıkları Trabzonspor Medical Park'ı birinci uzatma sonunda 89-85 mağlup etmeyi başardıklarını anımsattı.

        İki komşu ilin takımları arasında oynanan maçta gülen taraf olduklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yamak,"Son derece centilmen bir havada karşılaşma oynandı. Her iki takımda çok iyi mücadele etti. Sonuna kadar oyunu bırakmadık. Uzatmada da olsa kazanan taraf biz olduk. Kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.

        Yamak, ligde Gaziantep Basketbol galibiyetinin ardından Trabzonspor Medical Park'ı da mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

        "Genç ve yerli oyunculardan kurulu bir ekiple sezona başladık. İlk hafta Gaziantep Basketbol'u kendi evimizde yenmeyi başarmıştık. Dün de deplasmanda Trabzonspor Medical Park gibi güçlü takımı yenmeyi başardık. İki de iki yaptık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Yeşilgiresun Belediyespor olarak ilk iki haftada aldığımız galibiyetlerle lige iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz sezon sonuna kadar başarılı grafiğimizi sürdürmek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler