Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın'ın Kozcağız beldesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenerek yaşamını yitiren 1 ve 2 yaşlarındaki kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi.

        Özbaşı köyünde çıkan yangında hayatını kaybeden İsa Eymen Altunbaş (1) ve Nisa Gül Altunbaş'ın (2), cenazesi Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Özbaşı köyü Merkez Camisine götürüldü. Cenazede, çocukların amcası Hüseyin Altunbaş, yeğenlerinin tabutuna sarılarak göz yaşı döktü.

        Altunbaş kardeşlerin cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardıdan aile mezarlığında toprağa verildi.

        Özbaşı köyünde dün meydana gelen olayda, İsa Eymen Altunbaş ve Nisa Gül Altunbaş kardeşler, Muhammet Yaşar Altunbaş'a ait 2 katlı evde çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler