Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ta, büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, son zamanlarda yaylalarda büyükbaş hayvan hırsızlığı olaylarının yaşanması üzerine Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Ordu ili bağlantılı bazı şahısların yaylalarda dolaştığı ve sahipsiz hayvanları araçlara yükleyerek götürdükleri Niksar ilçesinden bazı şahısların da bu kişilerle birlikte hareket ettikleri bilgisini aldı.

        Ordu ve Tokat illerinde şebeke üyelerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, Reşadiye İslami köyünden çalınan büyükbaş hayvanları Ordu'nun Gölköy ilçesinde hayvan pazarında satarken zanlıları suçüstü yakaladı. Diğer hayvanlar ise Ordu Gürgentepe ışıklı beldesinde ve Niksar Çalca köyü Ilısu Mahallesi'nde bulundu.

        Şahısların evlerinde ve çevresinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda mühimmat ile farklı yerlerden çalınan 8 büyükbaş hayvan ele geçirildi.

        Olayla ilgili C.A, E.K, N.Y, R.T ve R.K isimli şahıslar jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler