Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Yaşar Polat'ın Kilis'teki ailesine acı haber ulaştı.

        Şahinbey ilçesindeki bir evde teröristlerin saklandığı ihbarı üzerine belirlenen evde çalışma yapıldığı sırada terör örgütü DEAŞ üyesinin kendisini patlatması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Polat'ın Polateli ilçesindeki baba ocağına acı haber verildi. Şehidin babası Sedat ve annesi Emine Polat, gözyaşlarına hakim olamadı.

        Polat'ın babaevine Türk bayrağı asıldı. Ailenin komşuları, akrabaları ve yakınları taziye için eve gelmeye başladı.

        Şehidin 2 yıldır Şırnak'ta görev yaptığı ve yaklaşık 2 ay önce Gaziantep'e tayin olduğu öğrenildi.

        Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan teröristin kendisini patlatması sonucu 3 polis memuru şehit olmuş, 5 polis memuru ve 4 Suriyeli olmak üzere toplam 9 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler