Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçe belediye başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi.

        Kocamaz, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 4 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

        19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayan Kocamaz, "Belediye olarak bir karar aldık. Plaket vermiyoruz, plaketin masraflarını Mehmetçik Vakfına, Şehit ve Gaziler Derneklerine yatırıyoruz. Bugün Anamur, Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar muhtarlarımız yatırmış oldukları dekontları bizlere verdiler. Onlara teşekkür ederim. Artık plaket vermeye son diyorum. Katılımlarınızdan dolayı bütün belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, belediye meclis üyelerimize teşekkür ederim." dedi.

        Program, Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği konseriyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler