Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçe merkezinde yaptırılan dere ıslahı ve yağmur suyu hattı çalışmalarını inceledi.

        İkiz, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Şahin ile İcadiye Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyerek Şahin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Yağmur suyu hattı ve dere ıslahı ile Havza'nın önemli sorunlarından birinin ortadan kalkacağını belirten İkiz, şunları söyledi:

        "Samsun Büyükşehir Belediyemiz tarafından Hamzabey, 9 ve 11 Nolu dere yataklarında dere ıslahı ve yağmur suyu hattı çalışması yapılmakta. Bu çalışmalar ile özelikle kuru dere olan Hamzabey Dere yatağından gelen yağmur suları ile ilçemiz İcadiye Mahallesi büyük bir dertten kurtulmuş olacak. Burada hemen her yıl su baskınları yaşanmaktaydı. Bu çalışmalarla bunun önüne geçilecek. Bu işin maliyeti yaklaşık 2 milyon 900 bin lira. Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine ilçemizin bu sorununa karşın göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler