Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Malkara ilçesinde, Yaylagöne Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği tarafından Aşure Günü düzenlendi.

        Yaylagöne Okulu bahçesinde, Malkara Kaymakamı Osman Altın'ın da katılımıyla düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi,

        Altın, etkinlikte yaptığı konuşmada, böyle günlerin Türk milletinin birlik ve beraberliğini göstermesi için önemli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

        “İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayda mahallemizde düzenlenen bu aşure gününde sizlerle beraber olmanın gururunu yaşıyorum. Gerçekten de bu ay birlik ve beraberliğimizi, çok daha fazla seviye de hissettiğimiz bir ay. Biz öyle bir milletiz ki tarihten gelen kardeşliğimizi işte böylesine günlerde dost hane bir şekilde gösterebiliyoruz. Bu birliğe kast etmek isteyenler 15 Temmuz’da gerçek birlik ve beraberlik neymiş gördüler ve ülkemizi işgal etmek isteyenlere tek vücut olarak bir araya gelerek fırsat vermediler. Bugün burada yapılan bundan sonraki birlik ve beraberliğimizin teminatı olur, kardeşliğimiz de devam eder."

        Etkinliğe, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler