Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) – Erzincan Akyazı Ortaokulunda düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Programında, öğrencilere Anadolu Ajansı tarafından bastırılan, dakika, dakika FETÖ'nün darbe girişimi adlı kitabı dağıtıldı.

        Merkeze bağlı Akyazı beldesi, Akyazı Ortaokulunda düzenlenen programda, öğrencilere 15 Temmuz gecesi ve ertesinde yaşananlar anlatıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, yaptığı konuşmada, AA'nın hazırladığı dakika, dakika FETÖ'nün darbe girişimi kitabının çok iyi incelenmesi gerektiğini belirterek, eğitim camiası olarak çok çalışmak zorunda olduklarını kaydetti.

        Eğitim camiası olarak kendilerine çok büyük görev düştüğünü aktaran Gün, "Daha çok çalışacağız. 40 dakika, 45 dakika ders, efendim 5 gün okul, hayır, gece, gündüz, hainler ne kadar çalışmışsa bizler daha çok çalışacağız. Daha çok gayret göstereceğiz." diye konuştu.

        Akyazı Orta Okulu Müdürü Kazım Erol ise darbe girişiminin ülkemizin geleceğinin dış güçlerin eline teslim etmeyi amaçlayan bir olay olduğunu belirterek, "Bu hain darbe teşebbüsü Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini dış güçlerin eline teslim etmeyi, Türkiye Cumhuriyetinin sömürgeci batılı devletlerin işgaline zemin hazırlayacak bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlamıştır." ifadelerini kullandı.

        Öğrenciler de, dakika, dakika FETÖ'nün darbe girişimi kitabı ile ilgili beğenilerini dile getirdiler. 5. sınıf öğrencisi Melek Meva Petek, bu kitabın her yerde, herkese dağıtılması gerektiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler