Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (VEPSAŞ) muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı.

        Merkezdeki Ulu Cami önünde dualar eşliğinde dağıtılan aşureye vatandaşlar ilgi gösterdi.

        Vatandaşlara aşure dağıtan VEDAŞ Şirket Müdürü Tahsin Uzunselvi, gazetecilere yaptığı açıklamada, muharrem ayı nedeniyle Türkerler Holding olarak halka aşure ikramında bulunduklarını söyledi.

        Merkez Ulu Cami önünde bin kişiye aşure dağıttıklarını ifade eden Uzunselvi, şöyle konuştu:

        "Aşure programıyla halkımızla kaynaşmak ve kardeşlik duygularının pekişmesi adına böyle bir etkinlik düzenledik. Bunda katkısı bulunan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin tabi ki kardeşliğe, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olduğu bu dönemde böyle bir etkinliği çok önemsiyoruz. Katılan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İslam dünyasının da birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamandayız. Memleketimiz ve İslam coğrafyası içindeki mevcut kargaşanın nihayetlenmesi açısından dualarımız buradan yeniliyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler