Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de dün deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'da asbaşkan İbrahim Özkul, çok iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini belirtti.

        Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

        Rakiplerine sahanın her yerinde üstünlük sağladıklarını aktaran Özkul, "5-6 gol pozisyonumuz var, atabilsek çok farklı da kazanabilirdik. Galibiyeti hak ettik ama olmadı. Maçın yüzde 80'lik bölümünün hakimi bizdik, çok iyi oynamamıza rağmen kötü bir sonuç aldık." diye konuştu.

        Mağlubiyeti unutup iç sahada oynayacakları Boluspor maçına odaklanacaklarını dile getiren Özkul, bu maçtan mutlaka üç puanla ayrılıp yenilgiyi telafi etmek istediklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler