Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

        OSB'yi gezen Şahin, burada yaptığı açıklamada, OSB'nin Bafra'nın geleceği olduğunu ve bunun için seferberlik halinde çalıştıklarını söyledi.

        Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB'de bugüne kadar 33 firmaya 42 parselde 357 bin metrekare yer tahsis edildiğini ifade eden Şahin, "Bunlardan 21 firma üretim yapmaktadır. 6 firma inşaat aşamasında. Geri kalan 6 firma ise proje aşamasındadır. Şu an üretime devam eden firmalarımızda, sezonluk olarak 550 kişi istihdam edilirken, sezon sonunda ise 360 kişi istihdam edilmektedir." dedi.

        OSB'ye ilginin arttığını kaydeden Şahin, "Bu anlamda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'a, yönetim kuruluna, meclis başkanımız ve üyelerine özverili çalışmalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Firmalarımıza Bafra Karma ve Medikal OSB'yi tercih ederek yaptıkları önemli yatırımlar nedeniyle ayrıca teşekkür ediyor, bereketli kazançlar ve başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler