Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Ceylanpınar ilçesinde Kızılay'ın Kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Cumhuriyet caddesinde Kızılay'ın kan toplama tırına gelen vatandaşlar, kan vermek için sıraya girdi.

        Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Buket Arvas Singan, yaptığı açıklamada Ceylanpınarlıların kan bağışına yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

        Yılda belli aralıklarla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini anlatan Singan, "Kan bağışı, hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Unutmamak gerekir ki bugün başkasına lazım olan kan yarın bize lazım olabilir. Bu bilinç ve düşünceyle herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Cuma gününe kadar Ceylanpınar'dayız. Bu günü yaklaşık 150 ünite kan bağışı oldu. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Kan bağışında bulunan Ali Yıldız da, devamlı kan verdiğini belirterek, " Düzenli periyotlarda kan bağışı yapıyorum. Bunun bir görev olduğunu düşünüyorum ve tüm halkımıza kan vermeyi tavsiye ediyorum." dedi.

        Kızılay kan toplama ekibinin ilçede 3 gün kalacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler