Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

        Parti binası önünde düzenlenen hayır etkinliğiyle yaklaşık 500 kişiye aşure ikram edildi.

        Etkinlikte, İlçe Başkanı Özgür Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan da aşure dağıtımı yaptı.

        Balkan, etkinlikte yaptığı konuşmada, muharrem ayının dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini belirterek, "Aşure günleri birlik, beraberliğin ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Bugün güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bizi burada yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        - 19 Ekim’in "Muhtarlar Günü" ilan edilmesi

        Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, 19 Ekim’in "Muhtarlar Günü" ilan edilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Dernek binasında üyeleriyle bir araya gelen İşçioğlu, burada yaptığı konuşmada, 19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olarak belirlendiğini ifade ederek, bu yıl ilk kez kutlanacak günde bir dizi etkinlik yapmak istediklerini kaydetti.

        Muhtarlar gününü etkili bir şekilde kutlamayı hedeflediklerini belirten İşçioğlu, “19 Ekim Çarşamba günü hükümetimizin aldığı kararla Muhtarlar Günü olarak kutlanacak. İlk kez kutlayacağımız bize özel günümüzde çeşitli etkinlikler yapacağız. Kutlama programı için de muhtarlarımız ile görüştük. Resmi kutlama törenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler