Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımında bulundu.

        Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay yaptığı yazılı açıklamada, oda olarak 2016 ve 2017 eğitim ve öğretim yılı için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirtti.

        Günay, Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerindeki okullara, Tekirdağ TSO tarafından toplam 30 bin lira değerinde, 300 kışlık bot, 300 kışlık montun ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildiğini bildirdi.

        "Eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl öğrencilerimiz için ayakkabı ve mont satın alınması yönünde bir karar alarak, yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." ifadesinde bulunan Günay, şunları kaydetti:

        "Mümkün olduğunca çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizi desteklemek istedik. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına, birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimizin 2016 ve 2017 eğitim ve öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler