Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 72. İl Danışma Meclis toplantısı düzenlendi.

        Parti binası konferans salonunda gerçekleşen İl Danışma Meclis toplantısının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen yaptı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akcasu, Bayat İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Büseyne Kahraman ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Enes Kelem’in divan üyeliğini yaptığı İl Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı.

        Toplantıda konuşan Yurdunuseven, 15 Temmuz'u unutturmayacaklarını söyledi.

        Yurdunuseven, darbe girişimi gecesi milletin büyük bir cesaret ve feraset gösterdiğini dile getirdi.

        "15 Temmuz'u unutturmayacağız sloganıyla sizlere birkaç şey bahsetmek istiyorum" diyen Yurdunuseven, şöyle konuştu:

        "Türkiye Cumhuriyeti devletine, milletine, hükümetine ve en önemlisi bu millete işgal girişimiydi. Elhamdülillah bu girişim öncelikle Allah’ın takdiri ve bizimle olması, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik durması, halkımızın cesareti ve feraseti ile darbe girişimi defedildi. Ama 15 Temmuz’daki şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız."

        İl Danışma Meclis toplantısının Afyonkarahisar'a hayırlar getirmesini dileyen milletvekili Hatice Dudu Özkal da teşkilatlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

        Milletvekili Ali Özkaya, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

        İl Danışma Meclis toplantısı öncesi İscehisar'ın Alanyurt köyünde Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldığını ifade eden Özkaya, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’in ve teşkilat mensuplarının kendisine eşlik ettiğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler