Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesinde sağlıksız koşullarda yaşamını sürdüren 76 yaşındaki Ayşe Demir'e konteyner ev ve eşya yardımı yaptı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın dört bir yanında zor koşullarda hayatlarını sürdüren vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

        Korkuteli Kızılaliler Mahallesi'nde toprak damlı kerpiç evde olumsuz koşullarda hayatını sürdüren Ayşe Demir'in, her yağmurda çatısı akan, çökme tehlikesi bulunan evinin yerine, yaşlı kadına konteyner ev hediye edildi.

        Görme kaybı olan ve vefat eden eşinden kalan dul maaşı ile geçimini sağlayan Demir'in evde halıdan koltuğa tüm ihtiyaçları da karşılandı.

        Korkuteli'nde soğuklarda büyük sıkıntı yaşayan Demir, Antalya Büşükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç tarafından teslim edilen yeni evini görünce büyük sevinç yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler