Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Halk Eğitim Merkezince Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurta kalan öğrenciler için dekoratif ahşap süsleme kursu açıldı.

        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürbüz, yaptığı açıklamada, 312 saat süreli dekoratif ahşap süsleme kursuna 34 kursiyerin katıldığını söyledi.

        Yurtta kalan üniversite öğrencilerine yönelik açılan kursa ilginin sevindirici olduğunu ifade eden Gürbüz , "Kursiyerlerimiz, el işçiliği ve el boyama işi yaparak, ahşaba yeni bir görünüm kazandırılıyor. Açılan kursa öğrencilerimiz büyük ilgi gösteriyor." dedi.

        Kurs öğreticisi Derya Yakut ise kursa katılan öğrencilerin güzel çalışmalara imza atacaklarını belirterek, katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu ve bu sanatı herkese öğretmek istediğini dile getirdi.

        Kursa katılan büro yönetimi bölümü birinci sınıf öğrencisi İbrahim Toker de açılan kursta hem sanat öğrendiklerini hem de güzel vakit geçirdiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler