Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde 2 gün önce ailesiyle mantar toplamaya giden ve yolunu kaybeden kişiyi bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

        Emekli şoför Ekrem Tümer (61), 2 gün önce ailesiyle İnebolu'ya 40 kilometre uzaklıktaki Deresökü köyüne gitti.

        Mantar toplamak için ormana giren Tümer, bir süre sonra sis nedeniyle yolunu kaybetti. Ailesine telefonla ulaşıp yardım isteyen Tümer ile irtibat akşam saatlerinde tamamen kesildi.

        Ailenin haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin 2 gündür yaptığı arama çalışmalarından sonuç elde edilemedi.

        Sis nedeniyle güçlükle sürdürülen arama kurtarma çalışmalarına İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri ile vatandaşlardan oluşan yaklaşık 70 kişi katılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler