Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Ford Otosan tarafından Hatay'da "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" etkinliği düzenlendi.

        Şanlıurfa'dan sonra dördüncü olarak Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Ford Ovalı Bayisi'nde düzenlenen etkinlikte, Ford Ranger'ın Türkiye'de ilk kez uygulanan 80 santimetre derinliğe kadar suda ilerleyebilme kabiliyetiyle yan geçiş ve çapraz geçişi tanıtıldı.

        İskenderun Ford Ovalı Bayi Satış Müdürü Ufuk Vanlı, yaptığı açıklamada, yeni çıkan Ford Ranger'i zorlu parkurlarda test etmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

        Parkurlardan birinin su geçiş parkuru olduğunu belirten Vanlı, "Burada denediğimiz araç Ford Ranger'ın Wildtrak modelidir. Amacımız, müşterilerimizin aracı kullanarak, araç hakkında daha fazla bilgi edinmesi ve denemesini sağlamaktır. Katılımdan oldukça memnunuz. Özellikle Off-Road kulübünden destek gördük. Tamamen onların merak konusu olan bir araçtır. Umarım müşterilerimiz de aracı test etmekten hem de burada olmaktan memnun olurlar." ifadesini kullandı.

        Etkinlikte, müşteriler aracı yakından tanıma fırsatı buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler