Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un vefat eden başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün cenazesi, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde defnedildi.

        Öztürk'ün cenazesi Ceyhan Spor Salonu'nda düzenlenen törenin ardından, babaevi ve kendi evinin bulunduğu Tuzlugöl ve Cumhuriyet mahallelerine götürülerek helallik alındı.

        Daha sonra cenazesi Buğday Camisi'ne götürülen Öztürk için düzenlenen törene, ailesi ve yakınları, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, Mersin Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar, Türkiye Basketbol Federasyonu Adana Temsilcisi Rıza Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

        Öztürk'ün cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Canik Belediyespor'un basketbolcuları da mezarlığa gelerek, ellerindeki karanfilleri Öztürk'ün kabrine bıraktı.

        AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda 8 Ekim'de yapılan Canik Belediyespor ile MBK Doğuş Hastanesi maçının son çeyreğinde kendisini iyi hissetmediği için hastaneye başvuran Mehmet Can Öztürk, yapılan tetkiklerde aort damarında yırtık belirlenmesi üzerine özel bir hastanede ameliyat edilmiş, dün hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler