Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde yüksekten düşme nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren kadının ölümü şüpheli bulundu.

        Alınan bilgiye göre, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yüksekten düşme nedeniyle Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan Mütaren U. (57), 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

        Kadının kardeşinin, ablasına eşinin şiddet uyguladığını iddia etmesi üzerine doktorlar, otopsi yapılması için cenazenin Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmasına karar verdi. Burada yapılan ön otopsinin ardından kadının cenazesinden alınan numuneler, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Ön otopsiye katılan cumhuriyet savcısının iddiada bulunan kişinin ifadesini aldığı, ölen kadının böbrek yetmezliğinin de bulunduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler