Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde, 45 yıl önce aynı okuldan mezun olan öğrenciler, öğretmenleriyle bir araya geldi.

        Kadirli Lisesinde 1970-1971 döneminde ilk mezun olan öğrenciler ve bazı öğretmenler, bir restoranda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

        Organizasyonu düzenleyen Ünal Batur, yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenledikleri buluşmayla 45 yıl önce öğrenim gördükleri okul arkadaşları ve öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Mezun olduktan sonra bir araya gelemeyen arkadaşlarını her yıl buluşturacaklarını anlatan Batur, "Kadirli Lisemizin ilk mezunları olarak 45 yıldır belki okul zamanından sonra birbirini göremeyen arkadaşlarımızın bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu oldum. Geçen yıl ilkini yaptığımız büyük buluşmanın bu yıl ikincisini de görmek nasip oldu. Davetimizi kırmayarak ülkemizin çeşitli illerinden buraya kadar gelen lise arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçen yıl aramızda olan ve temmuz ayında vefat eden okulumuzun ilk müdürü Sayın Ahmet Gebenli'yi rahmetle anıyoruz." dedi.

        Konuşmanın ardından katılımcılar sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler