Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da bir oto lastik dükkanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi'nde faaliyet gösteren bir lastik dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tedirginlik yaratan yangın sırasında kısa sürede gökyüzünü siyah dumanlar kaplarken, yol trafiğe kapatıldı. Şehrin birçok noktasından görülen dumanlar nedeniyle çok sayıda vatandaş olay yerinde toplanırken, polis ekipleri çevre güvenliğini aldı, bölgedeki birkaç iş yeri tahliye edildi.

        Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Çalışmalar sırasında bir itfaiye eri balkondaki mermerin kırılması sonucu yüksekten düşüp yaralandı. Arkadaşlarının da yardımıyla ambulansa alınan itfaiye eri, hastaneye kaldırıldı.

        Dumandan etkilenen iş yerindeki bazı vatandaşlara olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

        Gözyaşlarına hakim olamayan iş yeri sahibi Özgür Bayraktar, komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

        Yangın nedeniyle lastik dükkanında hasar oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler