Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ta etkili olan kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarına kış lastiği almak ya da taktırmak amacıyla lastikçilerin önünde yoğunluk oluşturdu.

        Kentte gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerine kadar süren kar yağışı sebebiyle il merkezine göre daha yüksek rakımdaki Sarıkamış ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki 2. etap pistlerde ise 13 santimetreye ulaştı.

        Erken saatlerde karla kaplanan yollarda kış lastiği bulunmayan araçlarıyla güçlükle ilerleyen birçok sürücü, lastik satan işyerlerinde yoğunluğa neden oldu.

        Şehit Kemal Mutlu Caddesi'ndeki lastikçilerden Murat Cellat, vatandaşların kar yağmadan araçlarına kış lastiği taktırmadığını söyledi.

        Kar yağışının ardından kış lastiği satışlarında ciddi bir artış olduğunu dile getiren Cellat, "Bir yandan lastik satışlarımız hız kazanırken diğer yandan lastik değişimi için gelen müşterilerimiz yoğunluk oluşturuyor. Gece kar yağınca sabah kar tipi lastik takma işimiz başladı." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler