Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Yalova Ortopedikler Spor Kulübünün (YOSK) anlaşmaya vardığı Bosna Hersekli oyuncusu Vlado Svraka, Türkiye liginde görev almanın heyecanını yaşadığını söyledi.

        Bu ay sonunda başlayacak lig öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren YOSK, Bosna Hersek Süper Lig takımlarından Tabu Canto'da forma giyen 26 yaşındaki basketbolcu Svraka'yı Yalova'ya getirdi.

        Svraka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Forvet pozisyonundaki oyuncu, kısa sürede uyum sürecini aşıp YOSK'un başarı yakalamasında pay sahibi olmak istediğini ifade etti.

        Svraka, Bosna Hersek'te oynarken, Avrupa liglerini ve özellikle de Türkiye ligini yakından takip ettiğine dikkati çekti.

        Bosna Hersek'te tekerlekli sandalye basketboluna yoğun ilgi gösterildiğini aktaran Svraka "YOSK'un adını daha önce de duymuştum. Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray, Beşiktaş gibi takımları tanıyorum. Türkiye liginde görev alacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler