Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Hendek Muhtarlar Derneği tarafından Hendek Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa Kaymakam İdris Akbıyık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve muhtarlar katıldı.

        Kaymakam Akbıyık burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ekim'i Muhtarlar Günü olarak ilan ettiğini hatırlatarak şunları dile getirdi:

        "Köy ve mahalle muhtarlarımız halkımızın temsilcisi olarak, halkın sorunlarını gerekli yerlere ileten demokrasinin en küçük birimi ve demokrasinin okuludur. Mahallelerinizin temsilcilerisiniz. Sizlere kapımız 24 saat açıktır. Hepimizin görevi Hendek halkına en iyi hizmeti vermektir. Halkımızın huzuru, emniyeti ve mutluluğu için kamu hizmetini var gücümüzle yürütüyoruz. Hendek'i hep beraber idare edeceğiz. Hepimizin tek amacı Hendek halkının hayat şartlarını yükseltmek, almış oldukları hizmetleri en iyi ve en hızlı bir şekilde ulaştırmaktır." diye konuştu.

        Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli de muhtarların 24 saat hizmet verdiklerini belirterek, "Muhtarın çalışma saati olmaz, bizler her saat hizmet veriyoruz. 19 Ekim'i Muhtarlar Günü ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve programımıza katılan sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler