Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, mevcut mühendislik fakültesi makine bölümünün yanı sıra iki yeni bölümün daha ekleneceğini belirtti.

        Konurer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Necmettin Erbakan Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda 2017-2018 akademik yılına yönelik olarak Elektrik ve Elektronik ile Bilgisayar Mühendisliği için iki yeni bölümün kurulmasına karar verildiğini söyledi.

        Açılacak yeni fakülte bölümleriyle ilçenin büyümeye devam edeceğini kaydeden Konurer, şöyle konuştu:

        "Bu bölümlerin açılmasını sağlarken uluslararası yükseköğrenim ölçüt ve standartlarını, Seydişehir halkının beklentilerini, ilçenin dünyayla hem bilimsel hem de pratik anlamda bütünleştirme adına çalışmaları titizlikle değerlendirdik. Bölümlerin fakültemize kazandırması için büyük emek sarf eden NEÜ Rektörümüz Muzaffer Şeker’e ve Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Arıkan’a Seydişehir halkı adına teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler