Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Karamürsel ilçesinde "öğrenme şenliği" düzenlendi.

        Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan Kaymakam Ahmet Narinoğlu, üretilen bir şeyin karşılığını daha iyi alabilmek için farklı yöntemler kullanmak gerektiğini belirtti.

        Narinoğlu, "Dünyanın her yerinde geçerli yöntem ile hiç bir şey yapamıyorsunuz ama herkesin bilmediği ilave bir şey biliyorsanız bunun değeri daha fazla. Onun için biz bu değeri biliriz." diye konuştu.

        İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna ise öğrenen ve öğreten olmak üzere 2 tür insan olduğunu vurgulayarak, şunları dile getirdi:

        "İlköğretim ile temelleri başlayan ve hayat boyu devam eden bir öğrenme sürecimiz var. Biz de bu doğrultuda yola çıkarak Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün koordinatörlüğünde ve Karamürsel'deki tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşların destekleriyle öğrenmenin hayat boyu devam ettiğinin bir işareti olarak bu şenliği düzenledik."

        Konuşmaların ardından Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindekiler, sergi alanının açılışını gerçekleştirerek, stantları gezdi.

        Öğrencilerin ve Karamürsel Halk Eğitim Merkezi el sanatları öğretmenlerinin yaptıkları çalışmalar yoğun ilgi gördü.

        Şenliğe, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vekili Öner Bahçekapı, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler