Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yol genişletme ve asfalt çalışması 27 günde tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları sürüyor. Refüje ise "New Jersey" tipi bariyerler yerleştiriliyor.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çankaya Yıldız Kavşağı’ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı’nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı'nı genişletip asfaltlayarak 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte toplam 8 şeride çıkardı.

        Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, asfalt ve yol çizgilerinin tamamlanmasının ardından trafiğe açılan bulvarda kaldırım ve refüj çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

        Bulvarda, refüje New Jersey bariyerler döşendiğini belirten Üçpınar, "Bu bariyerlerle trafiğin daha da güvenli olması sağlanıyor." ifadesini kullandı.

        Kaldırım çalışmalarında, kent genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, engelliler için iz yolu, garaj girişlerine rampalar yapıldığını ifade eden Üçpınar, diğer altyapı kuruluşlarının da çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler