Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.

        Kaymakam Narinoğlu, ziyarette Gündoğdu'ya görevinde başarılar diledi.

        Daha sonra Kaymakam Narinoğlu, Gündoğdu ve öğretim elemanlarıyla fakültenin çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

        Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, denizciliğin önemine değindi.

        "Denizciliği ekonomik ile askeri güç olarak ikiye ayırabiliriz." diyen Prof. Dr. Gündoğdu, şunları aktardı:

        "Bu nedenle denizcilik çok önemli. Fakülte olma yolunda yapılan girişimlere ve girişimcilere teşekkür ediyorum. Karamürsel’de böyle bir okulun olması Türkiye için çok önemli, Karamürsel'de olması daha da önemli. Karamürsel'de çok güzel bir sinerji yakalandı. Kaymakamımızla, belediyemizle, kurum amirlerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Bir takım altyapı eksikliklerimiz var, onları da aştıktan sonra ben ve hocalarımla birlikte bu fakülteyi 5 yıl içinde Türkiye'nin ilk üç fakültelerinden biri haline getireceğiz. Hedefimiz bu. Türkiye’de denizcilik denildiğinde akıllara Karamürsel’deki Denizcilik Fakültesi gelecek. Ben bunu hocalarımla birlikte başaracağımıza eminin."

        Ziyarete, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Öner Bahçekapı, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve daire amirleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler