Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - İslahiye’de, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

        Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende, Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Burada konuşan Muhtarlar Derneği Ekrem Durmaz, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk kez yapılan törene katılanlara teşekkür etti.

        Muhtarlığın çok önemli bir görev olduğunu vurgulayan Durmaz, "Muhtar demek, bir ilçede mahalle, köy bazında devletin ve siyasetin gücünün gösterildiği, halka hitap ettiği ilk makamlardır. Muhtar, halkın yüzde 51 teveccühünü kazanmış idari temsilci demektir." dedi.

        Konuşmaların ardından muhtarlar, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım’ın onurlarına verdiği ikrama katıldı

        Törene, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler