Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle tören düzenlendi.

        İlçedeki Hükümet Konağı bahçesindeki tören, Şereflikoçhisar Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kargın'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende konuşan Kargın, muhtarların vatandaş ve devlet arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:

        "Mahallelerinin sorunlarının ve sıkıntılarının giderilmesi için belediye ve diğer devlet kurumlarıyla sürekli istişare içinde olan, demokrasinin en eski örneği muhtarlardır. Muhtarlar mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında aracılık görevini yapmaktadır."

        Kargın, muhtarların çalışma şartlarının son dönemlerde iyileştiğine işaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı toplantılardan da memnuniyet duyduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler