Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Sanayi Sitesinin çevre düzenlemesi için çalışma başlatıldı.

        Kumluca Belediyesinin destekleriyle sanayi sitesi kooperatifi tarafından başlatılan düzenlemede, sitenin etrafına duvar yapılarak, giriş çıkışların belirli noktalardan yapılması ve çevresinin güzelleştirilmesi amaçlanıyor.

        Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kooperatif yönetiminin çevre düzenlemesi yapmak için sitenin sınırlarının belirlenmesini ve yapılacak çalışmada destek istediklerini söyledi.

        Çalışmanın yapılması için destek olma sözü verdiğini ifade eden Çetinkaya, "Kumluca Sanayi Sitesi, Batı Antalya'nın en büyük sanayi sitesi konumundadır. Her geçen gün kendisini yenileyerek, bu konumunu daha da güçlendirmektedir. Sanayi sitemizin çevresinin derlenmesi, sanayi sitesinin daha güzel hale getirilmesi için yapılacak her türlü çalışmayı bizde belediye olarak destekliyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler