Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt'te 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

        Düzenlenen törende Algül Mahallesi Muhtarı Abdulhakim Dündar, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

        Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Danış, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir araya geldiklerini ifade ederek, tüm muhtarların bu gününü kutladı.

        Törenin ardından muhtarlardan oluşan heyet, Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

        Eruh ilçesi Bayraktepe Muhtarı Abdurrezak Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhtarlar gününün bir ilk olduğunu söyledi.

        Özbey, "Muhtarlar günü bir ilk oldu o da Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oldu. Biz muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesine de davet edildik. Gereken ilgi ve alaka Cumhurbaşkanımız sayesinde bize gösterildi. Bundan sonra devlet yetkilileri sorunlarımıza daha çok ilgi ve alaka gösteriyor." diye konuştu.

        Törene, merkez ve köylerde ikamet eden muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler