Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü'de muhtarlar "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli'yi makamında ziyaret etti.

        Çiçekli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü olduğunu söyledi.

        Çiçekli, "Devletin kurum ve kuruluşlarından gelen memurlar ilk önce sizlerle muhatap oluyor, sizlere soruyor, bilgi alıyorlar daha sonra da çalışmalarına yön veriyor. Muhtarlarımız vatandaşların 24 saat içinde ilk aradığı kişilerdir. Muhtarlık kutsal bir görevdir. Bizlerde kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız. Muhtarlar gününüzü kutluyorum." diye konuştu.

        Söğütlü Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Kadir Erkaya da Çiçekli'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek "Muhtar arkadaşlarımız bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da 24 saat milletimizin emrinde olacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler