Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş'ta görev yapan muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

        Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, kamu hizmetlerinin daha etkin, süratli, verimli ve şeffaf bir şekilde yürütülmesinde ve halkın yönetime katılmasında kilit rol oynayan muhtarların yürüttükleri görevin önemine binaen 19 Ekim tarihinin "Muhtarlar Günü" olarak ilan edildiğini anımsatı.

        Muhtarlığın yerel demokrasinin en mükemmel uygulamalarından birisi olduğunu dile getiren Özdemir, açılamasında şu ifadelere yer verdi:

        "Değerli muhtarlarımız, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da en kolay ulaşabileceği kamu görevlileridir. Bu önemli misyonları ve fonksiyonları nedeniyle muhtarlarımız son dönemde daha da ön plana çıkmış ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayarak her kademedeki kamu kuruluşlarında daha çok saygı gören ve talepleri daha özenle değerlendiren kişiler olmuşlardır. İlimizde de muhtarlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarımızla yakın bir işbirliği içerisinde çalışmaları ve halkımızın sorunlarının çözümüne katkı yapmaları büyük önem arz etmekte olup, özellikle kamu yöneticilerinin bunu sağlayacak tedbirleri almaları elzemdir. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın "Muhtarlar Günü"nü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler