Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından personellere yönelik yangın tatbikatı ve iş güvenliği eğitimi düzenlendi.

        VEDAŞ tesislerinde düzenlenen tatbikat öncesinde personellere iş güvenliği ve sağlığı, yangın, deprem anı ve ilk yardım konusunda bilgiler verildi.

        Daha sonra VEDAŞ binasında mahsur kalan personellerin kurtarılması için hazırlanan senaryonun uygulamasına geçildi.

        Senaryoya göre binada çıkan yangın nedeniyle mahsur kalan görevliler, Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından merdivenle binadan tahliye edildi.

        Düzenledikleri tatbikatla ilgili gazetecilere bilgi veren Hakkari VEDAŞ Destek Hizmetleri Müdürü Çiğdem Özdemir, personellerine iş güvenliği ve sağlığı, yangın, deprem anı ve ilk yardım konusunda bilgiler verildiğini belirtti.

        Özdemir, "İş güvenliği ve sağlığı her şeyden önemlidir. Son zamanlarda Türkiye'de meydana gelen iş kazalarına dikkat çekmek istedik. Burada farklı tatbikatlarla başarılı bir canlandırma yapıldı. Kazanın büyüğü ihmalin küçüğü ile başlar." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler