Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, sahalarında karşılaşacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçında mutlak üç puan için mücadele edeceklerini söyledi.

        Teknik direktör Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinde ve seyircileri önünde oynamanın takımı adına büyük avantaj olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Zorlu rakibimizi evimizde yenmek istiyoruz. Daha önce kendi sahamızda oynadığımız maçlarda iyi futbol, iyi mücadele sergiledik. Ancak istediğimiz sonucu alamadığımız Mersin, Malatya maçları gibi örnekler var. Bu maçta işi şansa bırakmadan mutlak üç puan için mücadele edeceğiz. Çünkü ligde kırılma haftaları ya da sıçrama haftaları. Denizlispor olarak bu noktada çıkışa kararlıyız. Denizlispor'un kendi evinde seyircisi önünde oynayacağı her maçta hedefi üç puandır."

        Yeterli mücadeleyi vermedikleri zaman puan kayıpları yaşadıklarına dikkat çeken Dervent, "Puanlar kolay kazanılmıyor, fedakarlık istiyor. Başaran insanların hepsi bir şeyler feda etmiştir, biz de başarmak istiyorsak feda etmeliyiz. Demek ki Samsun ve Bolu maçlarında saha içerisinde yeterince fedakarlık yapmadık. Sonuçları tek bir sebebe bağlamamak gerekiyor. Analizlerimizi objektif bir şekilde yaparak, takımımızın eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

        Dervent, Boluspor maçında kolu kırılarak sakatlanan ve tedavisi İstanbul'da devam eden Sankoh'un, 4-6 hafta içerisinde iyileşerek sahalara döneceğini düşündüğünü belirtti.

        Bu arada, yeşil-siyahlı takım, ligin 8. haftasında ağırlayacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçın hazırlıklarına, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler