Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP çalışıyor, Türkiye kazanıyor" projesi kapsamında parti genel merkezinde Adana'nın Seyhan Belediyesinin tanıtımının yapıldığı stantları ziyaret etti.

        Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına katıldıktan sonra, Seyhan Belediyesinin parti genel merkezinin zemin katına ve bahçesine kurduğu stantlarda incelemelerde bulundu.

        Stantları tek tek gezen Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Kendisine ikram edilen halka tatlısını yiyen Kılıçdaroğlu, ebru yapan kadınlarla da sohbet etti.

        Bu sırada Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına gelen Nesrin Erdurucan isimli engelli vatandaş, engellilerin büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, çalışmalarından dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

        Genel Başkan Kılıçdaroğlu, engellilerin de çalışma ve üretme haklarının olduğunu belirterek, "Bütün engellilerin güç birliği yapması, ortak ses çıkarması, mücadele etmesi, hedeflerini iyi belirlemesi lazım. Yerine getirmeyen siyasal iktidara da oy vermemesi lazım. Eğer biz bunu yapabilirsek, bütün engelliler olarak zaten sorun çözülür. O zaman hiçbir siyasi parti engellilere karşı kayıtsız kalmaz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler