Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman’ın Sason ilçesinde AK Parti Sason Kadın Kolları üyeleri, sokakta pişirdikleri aşureyi vatandaşlara dağıttı.

        Etkinliğe katılan Sason Kaymakamı Tekin Dundar, aşurenin ülkede olan farklı kültürlerin bir araya gelerek oluşturdukları güzellikleri yansıttığını söyledi.

        Ülke olarak Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini aktaran Kaymakam Dundar, bugün de kadınların pişirmiş olduğu aşure aşını yediklerini ifade etti.

        Dundar, şunları söyledi:

        "Bu nimeti bizlere veren Allahımıza şükür etmek lazım, milletimizin birliğini beraberliğinin daim olması için inşallah vesile olur. Dünyaya karşı, düşmana karşı, dosta karşı Allah bu birliğimizi, bu dirliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Şu anda ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Milletimizin bu dirliği, bu birliği, bu feraseti olduktan sonra eminim tarihte olduğu gibi bugün de bu zorlu günleri atlatacağız. Allah devletimizin, milletimizin önünü her daim ferah kılsın. Bu ülkeye, bu millete huzursuzluk verenlere, tuzak kuranlara fırsat vermesin.”

        AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım ise, kadın kollarının bu güzel etkinliğini desteklediklerini kaydetti.

        Çok anlamlı bir etkinlik olarak gördüklerini aktaran Yıldırım, Aşure gününün ilçeye, kente ve bütün memlekete huzur ve barış getirmesini temenni etti.

        Sason AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muhsine Bozkurt ise, aşureyi kadın kolları olarak pişirerek esnafa ikramda bulunduklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler