Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova'da Muhtarlar Günü dolayısıyla il protokolü kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

        Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, muhtarlar gününü kutladığını söyledi.

        Muhtarların önemli bir görevi icra ettiğine dikkati çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

        "Muhtarlar hem gözümüz hem de kulağımız. Mahallesinde köyünde ne dert, sorun, sıkıntı ve talep varsa o yörede ihtiyaç sahibi bir vatandaşın ne tür bir beklentisi varsa öncelikle devletimizin ilk açılan kapısı gibi onları alıp bizlere getiriyorsunuz. Çalışmalarımızı vatandaşlarımıza iletiyorsunuz. Onun için siz aslında bizim birer mesai arkadaşımızsınız. 7 gün 24 saat ülkemiz, vatandaşlarımız için birlikte hizmet üretiyoruz. Biz biriz birlikten de güç doğar. Vatandaşlarımızın her türlü sorun ve taleplerinin bize iletilmesinde telefonumuz, kapımız her daim sizlere açık."

        Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ise Muhtarlar Günü'nün kutlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

        Toplantıya, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesi̇moğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, eski Yalova AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler