Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda İspanyol ekibi Villarreal ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

        Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde maçın oynanacağı Osmanlı Stadı'nda gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan mor-sarılı futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma oynadı. Başkent ekibinin, idmanın geri kalan bölümünde, maçın taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi.

        Kurucu başkan Ahmet Gökçek'in de takip ettiği mor-sarılıların bugünkü idmanına sakatlığı süren Engin Bekdemir ve Koray Altınay dışındaki tüm futbolcular katılırken kaleci Zydrunas Karcemarskas fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Litvanyalı kalecinin durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler